01
Mar
10

pentru ca-mi pasa

Aveam eo un alt articol pregatit, dar m-am hotarat sa-l scriu pe asta. Pentru ca, surprinzator, imi pasa.

Imi pasa ca a venit primavara. Imi pasa ca e o gloata de pisicute ahm… pardon domnite corporatiste care se bucura in cor de venirea primaverii. Imi pasa ca ciripesc gingas despre minunatia lumii inconjuratoare si se minuneaza minunat la minunile lumii cum sunt minunata primavara-n pula mea.

Se schimba vremea, pasarile cantatoare calatoare se intorc acasa. Natura canta natural de parca asta ar fi facut dintotdeauna, iar fatucele ametite vibreaza in ritm cu sunetul mugurilor. “Ceee pe.tre.ce.re fruuumoaaa.sa, Laaaa oo mar.gi.ne de lac! Bros.ca.ri.mea spe.ri.oa.sa aaaa luat vin si co.zo.nac! Oac! oac! Diridiridaaa, Oac-oac, oac-oac diridiridaaaa!”

Horele parfumate ale hoardelor de flori, puse-n vanzare de hoatele de florarese, sunt adevarate ritualuri. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti mana din buzunar si sa le iei. De banii tai oricum au grija toti cei care au avut grija sa-ti aminteasca sosirea minunata a anotimpului iubirii (in cazul de fata primavara, desi nu sunt sigur… vedem la vara).

Eu nu ma bucur ca a venit primavara, ci ma bucur ca ele se bucura, asa probabil se bucura si ele ca macar vremea are motiv sa se umezeasca. Doar e anotimpul iubirii!

.


3 Responses to “pentru ca-mi pasa”


  1. March 2, 2010 at 8:26

    Φe ca lumina și voioșia sărbătorilor anotimpului iubirii să-ți pătrundă în suflet și să-ți încălzească inima, ficatul și intestinul subțire, întocmai cum cerneala penetrează această cretă. Această minune a trezirii naturii la viață și a omului la televizorul lăsat pornit de aseară să nu fie egalată decât de bucuria finalizării Free.xxx.Spring.Pack_01.720P.

    Privămara (sau ce alt anotimp vrei tu) o să vină când soarele n-o să mai răsară de la Grozăvești.

  2. March 5, 2010 at 10:41

    Nu stiu cine te-a prostit dar n-a venit deloc! La mine ninge….:(


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

%d bloggers like this: