05
Nov
12

Be(r)lind

A fost o data ca niciodata un monstru cu 8 picioare si 8 maini care locuia intr-o vagauna intunecata si se bucura de lumina doar de doua ori pe luna. Il chema Marcelino Ninonino. Intr-o frumoasa zi de toamna-timpurie, cand inca zapezile nu venisera in vizita dinspre calotele glaciare, Marcelino Ninonino implinea 1460 de dimineti de mahmureala.
Trezit de soarele diminetii, cu capul subred si dureros, a decis ca e momentul sa se coordoneze suficient cat sa ajunga in deplina siguranta la paharul de pe noptiera.
Surpriza!
4 picioare au ramas in pat, cu mainile aferente atasate, doua picioare isi degustau cafeluta de dimineata, iar ultimele doua picioare, alea pe care se mai târa din cand in cand la muncile campului, incercau sa se coordoneze suficient cat sa nu alunece in dus.
Marcelino Ninonino traia intr-un conflict permanent cu el insusi. Nu se mai privise in oglinda de multa vreme. Era un caz tipic de NuStieStangaCeFaceDreapta Cronicizat. Intr-un final, dupa cisterne intregi de regret lichid, a inceput sa vada din nou clar. Lumina zilei era orbitoare: ce nu faci azi, n-o sa faci nici maine!
Ce face Marcelino Ninonino astazi, nimeni nu stie. Cert e ca e dureros sa te privesti in oglinda si sa-ti dai seama ca nu intelegi nimic, n-ai nici raspunsuri si nimeni nu te mai viziteaza. Patul de spital este cumplit de incomod, iar asistentele sunt grase si urate.
Asta meriti Marcelino Ninonino daca nu esti in stare sa-ti dai doua palme, si te incurci intre maini! Ce esti tu? Esti barbat sau gluga de coceni?!


3 Responses to “Be(r)lind”


  1. November 5, 2012 at 19:50

    Poate ar trebui amputate un set de mâini+picioare. Pentru binele lor, temporar. Doar să nu încurcăm perechile.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements
November 2012
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

%d bloggers like this: